Throwback Thursday uke 19: Elon Musk
Kommentar
Elon Musk har svært stor påvirkning på kryptomarkedet. Det her også blitt lansert en helt ny kryptovaluta. Dette og mye mer i ukens Throwback Thursday.
Throwback Thursday uke 18: Bitcoin dominansen faller
Kommentar
Kryptomarkedet har opplevd stor vekst den siste uken. Spessielt har Dogecoin, Ether og andre alternative kryptovaluta vist styrke.
Throwback Thursday uke 17: Tesla selger Bitcoin
Kommentar
Gemini kommer med oppdatering knyttet til sitt kredittkort. J.P.Morgan vil åpne for at kunder kan investere i kryptovaluta. Tesla har solgt Bitcoin. Dette og mye mer i uken Throwback Thursday.
Nå må du huske å selv rapportere skatt på din kryptovaluta (2021)
Visste du at alle handler, både kjøp og salg til fiat-penger og mellom rene kryptovalutaer skal føres i skattemeldingen
Throwback Thursday uke 16: DOGE til topps
Kommentar
AXA tillater betalinger i Bitcoin. Norges Bank skal utforske en digital valuta. DOGE opplever kraftige svingninger. Dette og mye mer i ukens Throwback Thursday
Hva er Filecoin (FIL)?
Kommentar
Filecoin er en desentralisert tjeneste for lagring av data. Protokollen åpner for et fritt marked der bedrifter eller personer med overskudd av lagringskapasitet kan selge denne.
Svalbard Money; pengar, periferi og teknologi
Sjekk ut svalbard.money! Der finn du tekstar, fotografi, podcastar, spel, meiningsmåling, kunst (serigrafi) - og ein handelsplass for digitale Svalbard-setlar programmerte på blokkjeden Ethereum.
4 min read
Throwback Thursday uke 15
Kommentar
Ukens klart største sak er at Coinbase har blitt børsnotert. Det er også verdt å få med seg at Forbes har lansert en NFT av sin "cover". Kaupang har vært med å lansere et NFT-prosjekt på Svalbard i samarbeid med SpareBank 1 gruppen. Les om dette og mye mer i ukens Throwback Thursday.
Hva er Stablecoins og hvorfor er de så populær?
I dette korte innlegget skal vi se på stablecoins og hvorfor så mange kryptovaluta-handlere bruker dem strategisk for å komme raskere inn og ut av markedet. På kaupangkrypto.no tilbyr vi kjøp og
Hvordan setter man opp MetaMask og kjøper Ethereum?
MetaMask er i korte trekk en lommebok for kryptovaluta som også brukes til å samhandle med Ethereum-blokkjeden. Man kan sammenligne applikasjonen med en sokkedukke som er i direkte kontakt med blokkjeden. Alle de
Throwback Thursday uke 14
Kommentar
Kaupang har deltatt på The Gathering. Coinbase planlegges å bli børsnotert den 14. april. Sparebanken 1 gruppen lanserer et NFT-prosjekt som går live den 12. april. Les om dette og mye mer i ukens Throwback Thursday!
Non-fungible tokens (NFTs) - Kort forklart
Om du har vært involvert i kryptovalutamarkedet den seneste tiden har du helt sikkert kommet over fenomenet, men hva er egentlig en NFT og hva gjør den forskjellig fra et helt ordinært bilde
KryptoJentene #HunInvesterer #iKrypto
Om kvinner skal begynne å tette kapitalgapet, bør de spare og investere mer i krypto. Alternativet er at kvinner vil bli ekskludert fra den neste bølgen av økonomisk innovasjon.
1 min read
Throwback Thursday uke 13: Spetalen følger Røkke
Kommentar
Flere fond har kjøpt Bitcoin den siste tiden. Visa åpner for å støtte USD Coin. Det er nå over 800,000 Bitcoins som er eid av ulike fond.
Thanks for Subscribing