Hvordan unngå kryptosvindel?
Kommentar
Kaupang har den siste tiden opplevd en kraftig økning i svindelforsøk. Takket være årvåkne ansatte og gode rutiner har vi beskyttet kunder mot tap på flere millioner kroner, men om vi skal stoppe
4 min read
Kaupang Premium
Oppdatering
Kaupang Premium - en tjeneste for våre største kunder og bedrifter
2 min read
Kan generativ kunst få fotfeste med blokkjedeteknologi?
Ønsker du hjelp til å gjennomføre en NFT-investering? Kaupang Concierge er en tjeneste for de som ønsker full service fra A til Å når det kommer til handel med NFT eller kryptovaluta. Vi
4 min read
Microsoft inn i web 3.0
btc
Denne uken har flere selskaper innenfor krypto vært ute og hentet kapital. Les om dette og mer i uken Throwback Thursday!
Kaupang tilbyr nå skatterådgivning på kryptovaluta
Vi har gleden av å introdusere enda en ny kundefordel til deg som Premium-kunde hos Kaupang. I samarbeid med Advokatfirmaet Ræder får du nå tilgang til én time gratis advokathjelp med rådgivning om
Viktig EU-forslag nedstemt
Kommentar
Denne uken har blant annet et viktig EU-forslag blitt nedstemt. Du kan også lese om State Street sitt samarbeid med Copper.
Kryptovaluta blir satt på dagsorden av Joe Biden
btc
Denne uken har Joe Biden signert en presidentordre rundt digitale eiendeler og kryptovaluta.
Krigen i Europa påvirker krypto
Kommentar
Denne uken har kryptomarkedet vært preget av uroen i Europa. Ukraina har også opplevd en strøm av kryptodonasjoner den siste tiden.
Bitcoin og gull
Kommentar
Denne uken har vi sett bitcoin og gull gå hver sin retning kursmessig. I tillegg så fortsetter kryptomarkedet å følge det globale aksjemarkedet ned.
Hva er metaverset?
I dette innlegget tar vi makroperspektivet for å se sammenhengen med den teknologiske utviklingen innenfor virtuelle opplevelser og investering i blokkjedeteknologi. Kaupang har omtalt både navnendringen til Facebook samt metaverset "The Sand Box"
Et nytt bruksområde for bitcoin?
Oppdatering
J.P.Morgan har opprettet en virtuell lounge i Decentraland. Vi har også sett et skifte i Russland sin holdning til kryptovaluta.
Bitfinex hacken tar en uventet vending
Kommentar
Denne uken har situasjonen rundt Bitfinex hacken i 2016 tatt en ny og overraskende vending. Samtidig som dette skjer har Nike kastet seg på NFT-trenden.
India åpner opp for kryptovaluta
Kommentar
I Throwback Thursday denne uken ser vi blant annet nærmere på at India åpner opp for kryptovaluta. Vi har også sett at byttet etter hacken av Bitfinex har blitt forsøkt hvitvasket.
Slik fungerer Kaupang OTC
Usikker på hva som må til for å kvalifisere for OTC-handel? Svaret får du i dette blogginnlegget. Kaupang Krypto tilbyr OTC-handel for handler med større beløp. Tilbudet er rettet mot privatpersoner og bedrifter
Throwback Thursday uke 4: Volatiliteten fortsetter
Kommentar
Denne uken har Twitter åpnet opp for NFT-verifisering på plattformen. I tillegg til dette fortsetter markedet å være preget av svært høy volatilitet. Les om dette og mer i ukens Throwback Thursday!
Thanks for Subscribing