Hvordan setter man opp MetaMask og kjøper Ethereum?
MetaMask er i korte trekk en lommebok for kryptovaluta som også brukes til å samhandle med Ethereum-blokkjeden. Man kan sammenligne applikasjonen med en sokkedukke som er i direkte kontakt med blokkjeden. Alle de
Throwback Thursday uke 14
Kommentar
Kaupang har deltatt på The Gathering. Coinbase planlegges å bli børsnotert den 14. april. Sparebanken 1 gruppen lanserer et NFT-prosjekt som går live den 12. april. Les om dette og mye mer i ukens Throwback Thursday!
Non-fungible tokens (NFTs) - Kort forklart
Om du har vært involvert i kryptovalutamarkedet den seneste tiden har du helt sikkert kommet over fenomenet, men hva er egentlig en NFT og hva gjør den forskjellig fra et helt ordinært bilde
KryptoJentene #HunInvesterer #iKrypto
Om kvinner skal begynne å tette kapitalgapet, bør de spare og investere mer i krypto. Alternativet er at kvinner vil bli ekskludert fra den neste bølgen av økonomisk innovasjon.
1 min read
Throwback Thursday uke 13: Spetalen følger Røkke
Kommentar
Flere fond har kjøpt Bitcoin den siste tiden. Visa åpner for å støtte USD Coin. Det er nå over 800,000 Bitcoins som er eid av ulike fond.
Hvordan sette opp din egen Kryptolommebok (Steg-for-steg)
Usikker på hvordan du skal oppbevare dine kryptovalutaer på en sikker måte? Bruk Kaupangs steg-for-steg guide.
Hvordan selge Bitcoin (Steg-for-steg)
Ønsker du å selge dine Bitcoin og motta Norske kroner rett til din bankkonto? Følg denne raske guiden fra Kaupang.
Hvordan kjøpe Bitcoin på Kaupang (Steg-for-steg)
Vil du lære deg hvordan man kjøper Bitcoin raskt og enkelt med Norske kroner? Følg denne kjøpsguiden fra Kaupangkrypto.
Hva er Polkadot (DOT)?
Kommentar
Polkadot er den 6. største kryptovalutaen basert på markedsverdi. Polkadot gjør det mulig for ulike blokkjeder å kunne kommunisere sammen på et og samme nettverk.
Throwback Thursday uke 12:  Kjøp Tesla med Bitcoin
Kommentar
Kaupang lanserer nytt brukergrensesnitt! Cash App åpner for å sende og mota Bitcoin. Ny ATH for lightning network samt at det nå er mulig å kjøpe Tesla med Bitcoin. Dette og mye mer i denne ukens oppdatering!
Kaupang lanserer nytt brukergrensesnitt og oppgradert OTC
Oppdatering
Det er med stor glede vi i Kaupang Krypto lanserer ny fornt-end og en oppgradert OTC desk. Vi har lyttet til tilbakemeldingene vi har fått fra våre fantastiske kunder og implementert mange av disse i vårt nye design.
2 min read
Throwback Thursday uke 11: Ny Bitcoin ATH!
Kommentar
NFT trenden fortsetter med et salg på $69m. Bitcoin når en ny ATH og en ny rapport fra Arcane Research i samarbeid med EY estimerer at 7% av nordmenn eier kryptovaluta. Les dette og mye mer i vår siste ukesoppdatering!
Hva er Brave og Basic Attention Token (BAT)?
Kommentar
Brave er en søkemotor som snur den tradisjonelle annonsemodellen på hodet. Her får du som bruker betalt for å se annonsene som vises. I tillegg til dette kan du velge hvilke nettsider du ønsker å støtte med BAT tokens.
Throwback Thursday uke 10: Røkke = Norges Michael Saylor?
Kommentar
Mye har skjedd denne uken. Ny oppdatering er godkjent for Ethereum. Aker og Meitu kjøpet Bitcoin. NFT-er fortsetter sin kraftige vekst og Charles Schwab vurderer å tilby kryptovaluta til sine kunder.
Thanks for Subscribing