Kaupang Premium
Oppdatering
Kaupang Premium - en tjeneste for våre største kunder og bedrifter
2 min read
Throwback Thursday uke 3: Instagram og Facebook åpner opp for NFTer
Kommentar
Denne uken har Facebook (Meta) hintet til planer om å åpne opp for NFTer på sine plattformer. Les om dette og mer i ukens Throwback Thursday!
Informasjon om Melgaard-samarbeidet
Grunnet meget stor pågang etter offentliggjørelsen av samarbeidet med Bjarne Melgaard og NFT AS legger vi nå ut et ekstra blogginnlegg på tampen slik at alle som vil skal få sjansen til være
Throwback Thursday uke 2: Bjarne Melgaard
Kommentar
Kaupang Krypto inngår et samarbeid med den kjente kunstneren Bjarne Melgaard. Les om dette og mer i ukens Throwback Thursday!
Kaupang Krypto bistår i Melgaards første kryptoprosjekt
(Foto: Morten Qvale) Kaupang har inngått et samarbeid med Bjarne Melgaard og kurator Sam Farao sin første kryptokunstsamling "The Lightbulb Man". Dette kan du lese mer om i kulturavisen Subjekt. Dersom du er
Throwback Thursday uke 1: Tung start på 2022
Kommentar
Ny uke og nytt år med Throwback Thursday! Denne uken ser vi nærmere på markedet generelt, samt at H&M utforsker mulighetene innenfor metaverse.
Throwback Thursday uke 52: Blir Blockbuster en DAO?
Kommentar
Vi nærmer oss nyttår, og tar denne uken for oss litt av hva som har skjedd i året som har vært. Vi i Kaupang ønsker å takke alle våre lesere for et spennende år!
Nye "Svalbard Money" mynter i begrenset opplag er tilgjengelig for salg på OpenSea
Fastprisauksjoner er nå live på OpenSea! Serie 001, som nå er tilgjengelig for kjøp, inneholder tre splitter nye design i begrenset opplag. 90 Svalbardmynter auksjoneres nå ut på OpenSea. Fastprisauksjonene vil være åpne
Throwback Thursday uke 51: Store volum for Uniswap 2021
Kommentar
Denne uken har Adidas solgt over 29 000 NFT-er, i en av de største NFT salgene til dags dato. Les om dette og mer i ukens Throwback Thursday!
Kaupang samarbeider med Gi Effektivt for donasjoner i bitcoin
Nettsiden gieffektivt.no er et samarbeid mellom Effektiv Altruisme Norge og Stiftelsen Effekt. Mer informasjon om dette samarbeidet og ansvarsfordeling finner du her. Formålet til gieffektivt.no er å spre informasjon om og
Throwback Thursday uke 50: 90% av all bitcoin frigjort
Kommentar
Denne uken i Throwback Thursday ser vi nærmere på hvem som har beveget seg inn i NFT-spacet. Les om dette og mer i ukens Throwback Thursday!
Kort om Bitcoin: Vil de historiske trendene gjenta seg for Desember?
Desember måned har generelt sett vært en gunstig inngangsmåned for både lang- og kortsiktige investeringer i kryptovalutamarkedet historisk sett. Bitcoin hadde en svært kraftig oppgang på nesten 200% fra 1. Desember - 15.
Throwback Thursday uke 49: Ubisoft satser på NFTer
Kommentar
Denne uken har Ubisoft lansert at de skal satse hardt på NFTer i tiden framover. Dette til tross for en lunken mottakelse fra gamingmiljøet. Les om dette og mer i ukens Throwback Thursday!
Kaupang lanserer Concierge-tjeneste
Det siste halvåret har vi sett en ekstrem vekst i etterspørselen etter digital kunst med kryptografisk eierskapsbekreftelse (NTFer). Digitale kunstverk kommer i ulike prisklasser, men som vi skrev om i April selges mange
Throwback Thursday uke 48: Adidas inn i NFT verden
Kommentar
Adidas satser tungt på NFT-er. I tillegg ser vi at MicroStrategy benytter kursnedgangen i bitcoin til å øke sin posisjon. Les om dette og mer i ukens Throwback Thursday!
Thanks for Subscribing