Når du vil kjøpe og selge kryptovaluta er det to ting som er viktig:

  1. Best mulig pris, inkludert alt av avgifter
  2. Trygghet på at pengene alltid kommer frem til konto når du vil ta ut profitt i norske kroner

K33 Markets, tidligere Kaupang Krypto, er en norsk vekslingstjeneste for kryptovaluta godkjent av og registrert hos det norske Finanstilsynet. Hos K33 er det ingen avgifter. Verken for innskudd, uttak eller handel. Det du ser er det du får, alltid.

Ingen avgifter for uttak eller handel

Måten vi kan klare oss uten avgifter er at vi ikke er en børs, men er satt opp som en megler. Det betyr at du kjøper og selger av oss, og ikke andre kunder på plattformen. Vi har satt opp kontoer på en rekke internasjonale plattformer og sikrer oss best pris gjennom avtaler med disse. Det gjør at vi kan ta et lite påslag på den prisen vi stiller til deg som kunde og likevel ha bedre priser enn det du får hos andre.

Flest krypto- og fiatvalutaer

K33 har det største utvalget av kryptovaluta i Norge og du kan fritt velge å handle alle direkte mot NOK, USD, EUR, GBP, CFH, SEK eller DKK.

Listen under viser alle tilgjengelige valutaer på K33 Markets

Kryptovaluta Fiatvaluta
Aave (AAVE) Amerikansk Dollar (USD)
Avalanche (AVAX) Britisk Pund (GBP)
Bitcoin (BTC) Dansk Krone (DKK)
Bitcoin Cash (BCH) Euro (EUR)
Cardano (ADA) Norsk Krone (NOK)
Chainlink (LINK) Sveitsisk Franc (CHF)
Compound (COMP) Svensk Krone (DKK)
Cosmos (ATOM)
Dai (DAI)
Dogecoin (DOGE)
EOS (EOS)
Ethereum (ETH)
Ethereum Classic (ETC)
Kusama (KSM)
Litecoin (LTC)
Polygon (MATIC)
Near (NEAR)
Polkadot (DOT)
Ripple (XRP)
Shiba Inu (SHIB)
Solana (SOL)
Stellar (XLM)
Tezos (XTZ)
Tron (TRX)
Uniswap (UNI)
USD Coin (USDC)
USD Tether (USDT)

Det betyr at du kan selge bitcoin, ether og andre altcoins direkte til NOK og ta ut til bank, uten fordyrende vekslingssteg. Du kan altså sette inn i NOK, kjøpe krypto, handle mot USD og selge til NOK igjen, om du foretrekker det. Om du allerede har kryptovaluta kan du selvfølgelig sette inn dette og selge direkte til norske kroner, uansett om det er Bitcoin, Ether, Solana, Doge osv.

Hvem kan bruke K33 Markets til å veksle kryptovaluta?

Vi er som sagt en norsk vekslingstjeneste for kryptovaluta, godkjent av og registrert hos Finanstilsynet. Vi har norske bankkontoer og uttaket ditt vil derfor trygt og raskt mottas på din egen konto uten problemer. Vi har ingen avgifter for uttak, så om du selger kryptovaluta for 500 000 NOK og tar ut pengene vil du motta nøyaktig 500 000 NOK på konto.

Med best priser, størst utvalg, og ingen avgifter vil noen kunne hevde at vi er Norges beste tjeneste for veksling av kryptovaluta. Vi er imidlertid ikke for alle. Vi er selektive med hvem vi aksepterer som kunder og jobber i utgangspunktet kun med de større kundene som handler for NOK 500 000 og oppover. Vi har også en noe tyngre KYC-prosess enn enkelte av de andre norske aktørene, men på linje med de internasjonale.

Søk om å få åpne konto her om du tror K33 Markets er for deg.