Kaupang Premium er en tjeneste vi tilbyr bedrifter og våre største kunder. Som Premiumkunde får du, blant annet tilgang til markedsledende analyser fra Arcane Research, i tillegg til tett oppfølgning fra våre kundebehandlere. Det vil i tiden fremover komme en rekke nye funksjoner for både Premium og vanlige kunder.

Fordelen med OTC

Ved å benytte en OTC-desk i stedet for en kryptobørs, vil du ofte kunne oppnå bedre priser når man ønsker å gjennomføre større transaksjoner. Kaupang benytter flere likviditetstilbydere, for å kunne gi kundene den beste prisen. Ved at vi har flere likviditetstilbydere kan vi også gjennomføre større ordre uten å flytte markedet mer enn nødvendig. Dette er spesielt en fordel i det norske markedet, som fortsatt er relativt illikvid og umodent. Som OTC tilbyr vi deg en pris på en transaksjon, som du kan velge om du vil akseptere eller avslå.

Arcane Research

Arcane Research sender ukentlig ut markedsledende analyser som omhandler kryptovaluta. Disse sendes blant annet ut til profesjonelle tradere og hedgefond. Nå vil også du som Premiumkunde ha tilgang til dette. Uavhengig om du er Premiumkunde eller ikke, vil nå alle kunder hos Kaupang  få en mail der de kan registrere seg for å prøve Premium-funksjonen gratis i 3 måneder. Dette, uten å måtte legge inn betalingsinformasjon!

Vi i Kaupang sender i tillegg ut en månedsrapport og har ukentlige oppsummeringer på vår blogg. I bloggen oppsummerer vi de viktigste nyhetene fra uken som var, og hjelper våre lesere med å holde seg oppdatert i et tidvis uoversiktlig marked. Alt du trenger å gjøre for å få tilgang til vår månedsrapport, er å være en registrert bruker hos Kaupang.

Hvordan bli Kaupang Premiumkunde?

Kaupang Premium er en eksklusiv tjeneste, som kun er rettet mot et lite segment av våre kunder. Hovedkriteriene er at du handler for større beløp og/eller gjør handler på vegne av din bedrift. Om du tror Kaupang Premium kan være noe for deg eller din bedrift, er det bare å ta kontakt med oss her for en uforpliktende prat.