Usikker på hva som må til for å kvalifisere for OTC-handel? Svaret får du i dette blogginnlegget.

Kaupang Krypto tilbyr OTC-handel for handler med større beløp. Tilbudet er rettet mot privatpersoner og bedrifter som er ute etter en trygg og effektiv måte å handle kryptovaluta for større beløp.

Denne formen for handel foretrekkes av et bredt spekter med kunder som handler for større beløp, derfor har vi den siste tiden finpusset løsningen. Kanskje du selv ønsker tilgang til vår OTC-desk? Du trenger ikke være profesjonell investor eller forvalter for å søke.

OTC betyr "Over-the-counter" eller "Over disk" på norsk. Kort forklart betyr dette at du handler direkte med Kaupang OTC som motpart. Vi stiller fast kurs på hele investeringsbeløpet, slik at du vet nøyaktig hva du får tilsendt din lommebok ved kjøp av kryptovaluta, eller hvilket beløp du mottar på bankkonto ved salg av kryptovaluta. Du får fast kurs uansett om du handler for 250.000 NOK eller 10.000.000 NOK.

På en klassisk kryptobørs handler du med andre kunder eller med profesjonelle markedspleiere (market makers) som lever av spredningen på børsens interne ordrebok. Dersom du legger inn en større markedsordre risikerer du at prisen blir mindre gunstig etter hvert som ordren fylles. Og dersom du legger inn en limit-ordre kan programvaren til markedspleierne registrere at det kommer en storhandel og endre markedsprisen til deres fordel.

Kaupang er en kryptomegler. Dette betyr at vi gir samme pris på hele beløpet siden vi alltid finner beste markedspris for deg. Dette gjelder hele utvalget på 40+ forskjellige coins og tokens, inkludert bitcoin (BTC), ether (ETH), USDT og mange flere. Vi tar også imot forespørsel om handel med kryptovaluta som ikke er listet på oversikten over vårt utvalg. Gebyr for handel er allerede lagt inn i prisen vi stiller deg som kunde.

Et OTC-kjøp foregår slik:

  1. Du setter inn et depositum på klientmiddelskontoen
  2. Vi bekrefter at beløpet er mottatt via kryptert chat og gir deg et uforpliktende pristilbud
  3. Når du aksepterer tilbudet låses kursen og du får utbetalt din kryptovaluta, enten direkte til adressen din eller til ditt eget kryptohvelv hos oss

Et OTC-salg foregår slik:

  1. Du setter inn beløpet du vil selge i kryptovaluta på vår lommebok eller benytter midler fra kryptohvelvet ditt.
  2. Vi bekrefter at beløpet er mottatt via kryptert chat og gir deg et uforpliktende pristilbud
  3. Når du aksepterer tilbudet låses kursen og du får utbetalt norske kroner direkte til din bankkonto

Gjennom Kaupang får du tilgang til likviditeten du trenger, uavhengig om du er representant for et større investeringsfirma eller om du er privatperson med ønske om å handle på samme måte som dem.

Kaupang OTC gir deg tilgang til både personlig megler og account manager. Vi tilrettelegger også med dokumentasjon til regnskap og skattemelding. Vårt team har lang erfaring med kryptovaluta og yter skreddersydd service basert på dine behov.

Høres dette ut som noe for deg? Søk om tilgang her. Velg "kom i gang" og fyll ut skjemaet.