Det siste halvåret har vi sett en ekstrem vekst i etterspørselen etter digital kunst med kryptografisk eierskapsbekreftelse (NTFer). Digitale kunstverk kommer i ulike prisklasser, men som vi skrev om i April selges mange for veldig respektable summer. Derfor lanserer vi i dag Kaupang Concierge, en førsteklasses handelsopplevelse for NFTer av høy verdi.

Ta for eksempel prosjektet "Bored Ape Yacht Club" som gir deg tilgang til en eksklusiv til en virtuell klubb dersom du eier en "Bored Ape"-NFT. Hver NTF er unik. Lagret som ERC721-token på Ethereum-blokkjeden. Flere prominente figurer som blant annet Post Malone, Jimmy Fallon i tillegg til Kygo står på eierlisten over disse nye digitale statusobjektene som i følge E24 tar kjendisverden med storm.

Kygo eier både en "Bored Ape" og har nylig kjøpt en "Doodles"-NFT, (Dato 03.12.21)
Kygo eier både en "Bored Ape" og har nylig kjøpt en "Doodles"-NFT, (Dato 03.12.21)

Bakgrunnen til den store interessen for fenomenet kommer av flere faktorer. Først av alt er samtlige eiendeler i de ulike Metaversene, slik som "The Sandbox" og "Decentraland" alle NFTer, som ikke kan kopieres eller forfalskes. Teknologititaner som Facebook gjør storsatsninger innenfor dette området ved å bytte navn til "Meta", med konkrete planer om å skape morgendagens foretrukne metavers.

Denne ligger for salg til 58.6 ETH (BAYC #6527), (Dato 03.12.21)

Det blir stadig klarere hvordan fremtidens kunstmarked vil se ut med de store fremstegene innenfor høyoppløselige skjermer, kontaktflater, VR-teknologi, metavers og nå kryptografisk bevis på digitale eiendelers herkomst.

Om man ikke har god erfaring med blokkjede-teknologi og sikkerheten rundt kryptovalutatransaksjoner så fungerer kompleksiteten og usikkerhetene knyttet til kjøp av NTFer som en stor inngangsbarriere vi ønsker å senke. Da fungerer Kaupang som forretningspartner enten du kjøper som en investering, et eksklusivt profilbilde eller om du ønsker å henge det på veggen.

Som concierge bistår gjennom hele kjøpsprosessen og sørger for at du får din NFT sikkert levert enten til din private lommebok eller trygt bevart hos oss. Tjenesten er kostnadsfri og er del av vårt Premium-tilbud for bedrifter og privatpersoner.

Les mer om Kaupang Concierge på nettsiden her