Er du i Trondheim den nærmeste tiden og har et ønske om å komme deg inn i kryptovalutamarkedet? Da har du sjansen til å gjøre nettopp dette helt gratis! Les hvor enkelt det er lenger nede i blogginnlegget.

Kaupang Krypto har sine røtter i Trondheim og er startet av tidligere NTNU-studenter med en visjon om å skape en kryptomegler-tjeneste med personlig oppfølging, dyp likviditet og bredt utvalg. Zvipp er et startup-selskap innen mikromobilitet som opplever sterk vekst og satser nå på kunder i Trondheim. Til felles har Kaupang og Zvipp et sterkt ønske om å være profesjonelle og seriøse aktører i våre bransjer. Zvipp er opptatt av samfunnsansvar og begge møter tydelig og sterk regulering med åpne armer. Kaupang er stolt over å kunne samarbeide med norske startups fra samme by.

Zvipp sin forretningsidé er å kombinere delingsøkonomi med bærekraftig elektromobilitet for å dekke transportbehov i byer og tettsteder. Zvipp sin delingstjeneste for elektriske sparkesykler har tidligere dekket både Oslo, Drammen, Lillestrøm, Jessheim og Molde. Nå satses det på dere fra Trondheim. Zvipp har en aktiv og fremoverlent dialog med myndighetene. De har i dag et godt forhold til mange norske kommuner og politiske interessenter på både nasjonalt og lokalt nivå. Zvipp er tilgjengelig både på App Store og Google Play.

Kaupang er en kryptomegler med fokus på å levere en skreddersydd Premium-tjeneste for kjøp og salg av større mengder kryptovaluta og på samme tid kunne tilby Norges største utvalg av kryptovalutaer med over 40 forskjellige coins og tokens til alle kryptoentusiaster.

For å vinne trenger du kun å gjøre det følgende:
  1. Last ned Zvipp via App Store eller Google Play
  2. Opprett Kaupang-konto via lenken i appen til Zvipp eller trykk her
  3. Registrer deg og ta en tur med Zvipp (Hver gjennomførte tur gir ett lodd i trekningen)
  4. Vær med i trekningen av 5000kr i BTC påspandert av Zvipp.

Alternativt: Gjør et kjøp på Kaupang og vinn 1000kr ekstra i en valgfri kryptovaluta.

Har du spørsmål vedrørende kryptovaluta kan du ta kontakt med Kaupang direkte ved å trykke her. Har du spørsmål om mikromobilitet kan du kontakte Zvipp her. Vinneren blir trukket 8. Oktober. Du må være registrert med samme epost og telefonnummer hos både Kaupang og Zvipp for å vinne premien.