Kaupang Premium,
for bedrifter og
profesjonelle investorer

Kjøp og selg 40+ kryptovaluta til markedsledende priser. Dyp likviditet, skreddersydd handel, personlig oppfølging fra megler - alt på én plattform.

Våre premium-tjenester
Dyp likviditet
Ved å hente likviditet fra de største børsene for kryptovaluta kan Kaupang tilby markedsledende kurs på ordre i alle størrelser. Hos oss unngår du slippage i ordrebøkene - vi stiller pris på hele beløpet.
Personlig support
Din egen account manager gir deg personlig oppfølging og svarer på henvendelser over epost, chat og telefon. Vi har som mål at du skal føle deg trygg og komfortabel i alle steg av investeringsprosessen.
Eksklusiv markedsanalyse
Hold deg oppdatert på markedet med tilgang til eksklusive markedsanalyser produsert av analytikerne i Arcane Research. Du får tilgang til ukentlige markedsrapporter som inneholder de viktigste hendelsene innenfor virtuell valuta.
Laptop with Kaupang Premium interface
Vi gjør Krypto enkelt

Vi tar oss av de komplekse prosessene, slik at du har mulighet til å fokusere på investeringen. Handle sømløst og enkelt med viten om at du har tilgang på markedsledende priser og dedikert support i alle steg av prosessen. Vi møter dine behov når det gjelder kryptovaluta.

Tilpasset din bedrift

Vi forstår utfordringene norske bedrifter og investorer møter med investering i virtuell valuta. Med Kaupang Premium tilbyr vi kunnskap og fleksibilitet til å løse disse utfordringene. Vårt team har mange år med erfaring fra bransjen, og veileder deg gjennom hele prosessen.

Utviklet og designet av eksperter på kryptovaluta som forstår utfordringene denne nye teknologien bringer med seg.

Enthusiastic girl with bar charts
Bransjeledende
ekspertise

Alt det overnevnte kombinert med de laveste OTC-gebyrene i Norge, personlig oppfølging og trygg oppbevaring av kryptovaluta.

Vi jobber for å gi deg best opplevelse og lavest gebyr, alt gjennom en handelsplattform som er registrert og regulert av Finanstilsynet.

Alt du trenger,
én plattform
Direkte kommunikasjon
med meglere

Kontakt oss

Interessert i å lære mer? Ta kontakt med oss og la oss vite hvordan vi kan hjelpe deg.