For en måned! Bitcoin er igjen over 9000$, blokkgevinsten er halvvert, vi har økt handelsgrensen på ordre til 100.000 NOK og åpnet for tier 2 konto, vi lanserer straks mange nye kryptovaluta og vi kjører igang med vervekampanje i juni måned.

Kampanje - verv venner og vinn Bitcoin
I juni kjører vi igang en kampanje der du kan vinne Bitcoin. Den 01.07.2020 trekker vi fem vinnere av 0.01 BTC! For hver venn du har vervet innen 01.07.2020 får du ett lodd til trekningen. Det vil si at dersom du verver én venn får du ett lodd, fem venner = fem lodd osv. Jo flere du verver, dess større sjanse for å vinne! Du finner oversikten over hvor mange du har vervet på din profilside, under innstillinger. Finn din unike vervelenke ved å trykke her.

Prisutvikling i markedet
I starten av måneden ventet vi i spenning på hvordan halveringen til Bitcoin ville påvirke kursen. Perioden rundt halveringen brakte med seg mye volatilitet, men prisen ser nå ut til å ha stabilisert seg i området 90-100k NOK. Markedene for Future-kontrakter er sterkere nå enn de foregående månedene, noe som bør virke stabiliserende på pris. Mai har også vært en sterk måned for altcoins, der spesielt de mindre kryptovalutaene har prestert svært godt.

Nye funksjoner
I mai åpnet vi opp for ordrer opp til 100k. For de som ønsker å handle for større beløp enn dette kan man søke om "Tier 2"-konto gjennom profilsiden. Gå inn på Profil -> Innstillinger og send oss en søknad hvis det er aktuelt.

Podcast med Finans Norge
Vi besøkte denne måneden Finans Norge for å snakke om blokkjede, digitale sentralbankpenger og et kryptovaluta på Svalbard. Kaupang er med som utviklere i et spennende prosjekt vi gjør sammen med Sparebanken 1 - digitale samleobjekter inspirert av Svalbard-sedlene! Mer om dette prosjektet kommer senere i år. Er du interessert i å høre mer kan du også sjekke ut podcasten vi gjorde her.

Nye kryptovaluta kommer denne måneden
Vi er svært nære å kunne tilby betydelig mange flere kryptovaluta for kjøp og salg. Mer informasjon om det vil komme senere denne måneden. Følg oss på sosiale medier for raskest mulig beskjed.