Krypto og kapitalgapet

Bitcoin og andre digitale alternativer til offentlige utstedte penger blir en stadig større del av hverdagen til folk flest, både som investering- og betalingsmiddel. Samtidig som kryptovaluta og blokk-kjedeteknologi når nye høyder, ser vi at kvinner er kraftig underrepresentert, selv sammenlignet med teknologibransjen som helhet. Nylige studier viser at i underkant av 15% av de som investerer i bitcoin, er kvinner.

Hvorfor skal du bry deg om dette?

Om kvinner skal begynne å tette kapitalgapet, bør de spare og investere mer i krypto. Alternativet er at kvinner vil bli ekskludert fra den neste bølgen av økonomisk innovasjon. I KryptoJentene arbeider vi med å bygge en kryptokultur med god takhøyde, hvor kvinner kan spille på lag og dele sine erfaringer og kunnskap innen krypto. Vi ser allerede flere nye kvinnelige kryptosamfunn ta form verden over, og ved å legge til rette for at kvinnene selv er med på å forme kulturen, øker vi muligheten for å få flest mulig til å delta i det som er i ferd med å bli morgendagens økonomiske system. Tiden er inne for å ta #HunInvesterer videre inn #iKrypto‌‌‌‌

Dette er et gjesteinnlegg skrevet av KryptoJentene. Følg dem på twitter @KryptoJentene, bli med i Facebook gruppen deres og følg dem på Instagram.

Bli gjerne med å investere i krypto med oss på kaupangkrypto.no. Vi har et bredt utvalg av ulike kryptovalutaer, ikke bare Bitcoin (BTC) og Ethereum (ETH). Hopp på toget og registrer deg i dag for å ta del i fremtidens digitale økonomi.