Om oss

Vi er kaupang, Norges ledende tjeneste for kjøp og salg av kryptovaluta.

Kaupang er et norsk teknologiselskap med røtter fra NTNU i Trondheim. Selskapet ble stiftet i 2017 da en gruppe teknologistudenter så mulighetene blokkjedeteknologien brakte med seg, men samtidig oppdaget hvor mangelfullt tilbudet i Norge var. Slik ble idéen om Kaupang født – en tjeneste som gjør det trygt og enkelt å bruke fremtidens virtuelle valutaer. Det som startet som et deltidsprosjekt ble fort en fulltidsjobb, og selskapet har i dag kontorer på StartupLab i Oslo og Nerdekollektivet i Trondheim.

Høsten 2019 slo Kaupang seg sammen med Bulltech – et norsk teknologiselskap som har utviklet en fondsplattform for investeringer i virtuelle valuta. Den strategiske sammenslåingen har styrket selskapets posisjon som en ledende aktør innenfor blokkjedeindustrien i Norge.

I 2020 ble Kaupang en del av Arcane Crypto, Norges største krypto-selskap. Arcane Crypto ble børsnotert på Nasdaq Stockholm i januar 2021. Dette gir Kaupangs kunder enda sterkere trygghet og beskyttelse av lovverket, siden børsnoterte selskaper må følge veldig strenge rapporterings- og åpenhetsregler. Sammen skal Kaupang og Arcane Crypto lage den aller beste handelsopplevels for våre kunder.

Ordet "kaupang" kommer av det norrøne ordet “kaupangr” som betyr handelsplass. Og det er nettopp det vi er - en handelsplass for kryptovaluta, en handelsplass for fremtiden. Vår visjon er å gjøre Norge klar for fremtidens digitale økonomi, gjennom å bygge opp den nødvendige infrastrukturen. Vår markedsplass Kaupang gjør det raskt, trygt og enkelt å handle kryptovaluta i Norge


Vår visjon

Blokkjedeteknologi i Norge ligger langt bak resten av Europa. Mangel på regulering, motvilje fra finansbransjen og få aktører har gjort at tilbudet til forbrukere har vært for dårlig. Det vil vi gjøre noe med. Vår målsetning er å gjøre blokkjedeteknologien tilgjengelig for folk flest. Det skal være raskt, trygt og enkelt å handle kryptovaluta.

Teamet vårt er lidenskapelig interessert i mulighetene blokkjedeteknologien bringer med seg. Der internett gjorde informasjon til allemannseie, vil blokkjede gjøre det samme for verditransaksjoner. I fremtiden vil verdier sendes over internett like enkelt som vi i dag sender epost; uavhengig av landegrenser, økonomisk status og totalitære regimer. For at dette skal bli mulig må nødvendig infrastruktur på plass, og det må bygges bro mellom tradisjonell finans og kryptofinans.

Vi i Kaupang skaper infrastrukturen som må på plass for at dette skal bli en realitet.

Velkommen til fremtiden.