På plass for handel og bruk av kryptovaluta

Kaupang Krypto AS åpner kryptouniverset for privatpersoner, bedrifter, institusjonelle investorer og alle som vil skape innovasjon med blokkjede-teknologi. Kaupang tilbyr tradisjonelle finanstjenester som megling, veksling og oppbevaring innenfor kryptovaluta.

Selskapet ble etablert i 2017. I 2020 ble vi en del av Arcane Crypto AB (nå Arcario AB) som er Nordens største krypto-selskap og notert på Nasdaq First North, Stockholm, fra januar 2021.

Registrert tilbyder av veksling og oppbevaring

Kaupang Krypto er registrert som en tilbyder av vekslingstjenester og oppbevaringstjenester for virtuell valuta hos Finanstilsynet. Selskapet har dyp likviditet for store handler. Digitale kryptohvelv og forsikringsordninger gir nødvendig trygghet for kryptoverdier som bygges opp her hos oss, også ved arv.

Personlig kundeservice og høy tilgjengelighet er grunnleggende for virksomheten.

Gjør virtuelle valutaer trygt og enkelt

Helt fra oppstarten i 2017 har Kaupangs forretningsidé vært å gjøre det trygt og enkelt å bruke fremtidens virtuelle valutaer.

Siden da har markedet opplevd en enorm verdivekst og innovasjon. Høy frekvens i lansering av nye kryptovalutaer, introduksjonen av desentralisert finans (DEFI), non-fungible tokens (NFT) og endringer i regulatoriske krav til rapportering og skatt er bare noen eksempler.

I sum er mulighetene blitt større og fallgruvene flere, noe som har økt behovet for Kaupang Kryptos tjenester.

Kundeservice på topp

Det skal ikke bare være raskt, trygt og enkelt å handle kryptovaluta hos Kaupang Krypto. Her vil du som kunde også finne et team med høyt kunnskapsnivå og engasjement innenfor anvendelse av krypto.

I Internetts ånd

Kryptovaluta og blokkjedeteknologi åpner for nye forretningsmodeller innenfor mange bransjer. Teknologien gjør finansielle tjenester tilgjengelig for milliarder av mennesker verden over som tidligere ikke har hatt tilgang til markedene. Der Internett gjorde informasjon til allemannseie vil blokkjeder gjøre det samme for verditransaksjoner. I fremtiden vil verdier sendes over internett like enkelt som vi i dag sender e-post; uavhengig av landegrenser, økonomisk status og totalitære regimer.

Det kan du være en del av med Kaupang Krypto som lagspiller.

Ordet "kaupang" kommer av det norrøne ordet “kaupangr” som betyr handelsplass. Og det er nettopp det vi er - en handelsplass for kryptovaluta, en handelsplass for fremtiden. Vår visjon er å bygge opp den nødvendige infrastrukturen for fremtidens digitale økonomi. Vår markedsplass Kaupang gjør det raskt, trygt og enkelt å handle kryptovaluta i Norge.

...