Grunnet meget stor pågang etter offentliggjørelsen av samarbeidet med Bjarne Melgaard og NFT AS legger vi nå ut et ekstra blogginnlegg på tampen slik at alle som vil skal få sjansen til være med på reservasjonslisten. Vi har allerede mottatt flere henvendelser enn det er plasser på listen. I skrivende stund er det fortsatt ledige plasser i og med at reservasjoner må bekreftes med MetaMask-adresse.  

Dersom samarbeidet er nytt for deg kan du lese om det i Subjekt i Dagens Perspektiv og på "The Lightbulb Man" sin offisielle hjemmeside. Her finner du også god praktisk informasjon om hvordan du skaper din egen NFT etter du har reservert den.

Har du fulgt prosessen i det originale innlegget samt sendt inn din MetaMask-adresse og mottatt bekreftelse på dette, er du sikret plass på listen. Vi anbefaler alle å lese brukerveiledningen dersom noe er uklart.

Forhåndssalget starter 21. januar kl 19.00. Kunder som har reservert vil da få mulighet til minte 1-3 verk på samme transaksjon. Forhåndssalget er åpent i 24 timer, frem til hovedlansering neste dag ved samme tid. Når man kobler til med MetaMask på nettsiden vil alle verkene til den gitte adressen dukke opp i lommeboken. Her vil det være et felt for å navngi verket, merk at dette bare kan gjøres en gang.

Dersom du ikke har meldt interesse eller har glemt å sende inn din MetaMask-adresse så kan du gjøre det til: concierge@kaupangkrypto.no. Fristen for å sende inn din adresse er i morgen 16.00 dersom du allerede har fått plass på listen.