For å vise støtte kjøper kryptoentusiaster bitcoin for 30$ for å minnes denne dagen som i dagligtalen omtales som "Bitcoin day".

El Salvador er det første landet i verden som anerkjenner bitcoin som betalingsmiddel. Presidenten bekrefter at regjeringen allerede har kjøpt inn 200BTC verdt over 88.000.000NOK i skrivende stund.

Dette betyr i praksis at du ikke bare kan betale for varer og tjenester, men også betale statlige faktureringer som skatt og andre offentlige tjenester. Den nye Bitcoin-loven gir salvadoranere muligheten til å holde den digitale eiendelen som en del av en langsiktig investeringsstrategi eller ta den ut i kontanter i noen av de 200 minibankene som er installert over hele landet. Landet bygger også infrastruktur for å støtte en statlig utstedt Bitcoin-lommebok, kalt Chivo. Chivo -lommeboken vil ha sin egen "minibank" som lar innbyggerne ta ut kontanter 24 timer i døgnet.

Vi i Kaupang feirer med en eksklusiv kampanje i dag (07.09.21) uten transaksjonskostnad på bitcoin og bare 300kr som minimum ordre.

Ønsker du å ta steget inn i kryptomarkedet tilbyr vi både ordinære handler via www.kaupangkrypto.no. Som Premium-megler tilbyr vi skreddersydd oppfølging for kjøp av større beløp via Kaupang Premium.