Throwback Thursday er en ukentlig oppdatering på hva som har skjedd innenfor krypto både nasjonalt og internasjonalt. Her vil vi i Kaupang Krypto ta opp det vi mener har vært de viktigste nyhetene i uken som var.

I løpet av uken har følgende skjedd:

Kaupang Krypto lanserer kunnskapssenter. Det å handle kryptovaluta er ikke alltid like lett. Ikke bare må man ha en konto, men man må også ha et veldig bevisst forhold til sikkerheten og hvem man sender kryptovaluta til. Vi i Kaupang har nå lansert en egen plass hvor man kan finne svaret på de mest vanlige spørsmålene. Her finner du nyttig informasjon rundt oppbevaring, kryptorelaterte nyheter og mye mer! Vi har skrevet et blogginnlegg som går i dybden på hva kunnskapssenteret kan gjøre for akkurat deg. Du kan selv prøve kunnskapssenteret ved å trykke på "Hjelp", nederst til høyre når du er logget inn på kontoen din.

Musk, Jack Dorsey og Cathie Wood skal ha "the talk". Denne samtalen foregikk på "The B word", som er en digital konferanse som handler om hvordan instutisjoner kan benytte seg av bitcoin. I samtalen hintet blant annet Musk om at Tesla sannsynligvis vil åpne opp for betalinger med bitcoin igjen. Andre temaer som ble diskutert inkluderte miljø, frihet og om andre kryptovaluta kan erstatte bitcoin. Fellesnevneren her er at alle de overnevnte eier bitcoin, og har tro på at kryptovaluta er en viktig del av fremtiden.

Pure Digital Markets annonserer et samarbeid med BNY Mellon. Pure Digital Markets er et selskap som ønsker å muliggjøre for et interbankmarked hvor digitale valuta kan handles. Tidlige har selskapet annonsert et samarbeid med State Street. Dette er enda et tegn i tiden på at de tradisjonelle bankene virkelig begynner å ta kryptovaluta på alvor.

Disclaimer: Arcane Crypto eier 37,5% av Pure Digital Markets og 100% av Kaupang Krypto

Den totale mengden stablecoin har nå passert $100b. En stablecoin, er en type kryptovaluta som gjør det enklere å veksle ut og inn av ulike coins og tokens. Stablecoin-markedet har hovedsakelig vært dominert av USDT, men de siste månedene har andre stablecoins som USDC og BUSD tatt markedsandeler. Hvis du ønsker å lese mer om stablecoins, kan du lese vår tidligere blogginnlegg her.

Kilde: Arcane Research


Stor takk til Arcane Research for grafer. Følg Arcane Research på Twitter her