Throwback Thursday er en ukentlig oppdatering på hva som har skjedd innenfor krypto både nasjonalt og internasjonalt. Her vil vi i Kaupang Krypto ta opp det vi mener har vært de viktigste nyhetene i uken som var.

I løpet av uken har følgende skjedd:

Allied Payment Network vil holde bitcoin på sin balanse. Selskapet er en betalingsleverandør som samarbeider med Stone Ridge Capital, for å kunne tilby sine kunder å kjøp, salg og oppbevaring av bitcoin.

Googlesøk etter "bitcoin" når en 7-måneders low. I artikkelen refererer Coindesk til google trends. På en skala fra 0-100, indikerer Google Trends til hvor mye trafikk  et gitt søkeord har. Antall søk etter bitcoin var på topp i mai med en score på 100, men har siden falt tilbake til dagens 16.

Kilde: Google Trend's "bitcoin"

Bitcoin sin korrelasjon med gull og aksjemarkedet holder seg lav. Korrelasjon måles på en skala fra -1 til 1, der 0 er lavest korrelasjon. Lav korrelasjon til andre markeder er svært nyttig hvis man ønsker å diversifisere sin portefølje. Selv om korrelasjonen er lav, så er den fortsatt høyere enn det historiske gjennomsnittet på rundt 0. Arcane Research skriver i sin ukerapport at en høyere korrelasjonen enn det historiske snittet, kan være et resultat av at bitcoin blir stadig mer integrert i det tradisjonelle finansielle systemet.

Stor takk til Arcane Research for grafer. Følg Arcane Research på Twitter her