Vi i Kaupang lanserer nå en tjeneste for dem som ønsker å spare månedlig og ukentlig i sin favorittkrypto, uansett om det er BTC, ETH eller ADA. Endelig slipper du å gruble over om det er riktig tidspunkt å kjøpe på for delta i kryptomarkedet. Nå kan du heller spe på de gangene du virkelig tenker at prisen er god.

Interessert? Gå direkte til informasjon om tjenesten og hvordan man setter den opp. Eller, ta deg et minutt for å lese mer om tjenestens funksjon og formål.

Dollar Cost Averaging (DCA) er en investeringsstrategi som tas i bruk av for å unngå å "legge alle eggene i en kurv" rent prismessig. Av og til er man uheldig og kjøper på et dårlig tidspunkt slik at man ender opp med å stå fast i en investering som var lite gjennomtenk. Dersom du mener at aktivaklassen du investerer i har fundamental verdi kan DCA benyttes for å jevne ut gjennomsnittsprisen du betaler over tid.

Strategien har blitt brukt lenge i bitcoin-investering, med gode historiske resultater. Dersom du hadde investert 566$ i måneden (≈5.000kr) for ett år siden hadde du sittet igjen med rundt 95.000kr totalt i dag. En gevinst som slår alternative plasseringer som gull og de fleste populære indeksfond.

Det er kjent sak at kryptovaluta blir sett på som en risikabel investering. Potensialet for å tape penger på kort sikt er stort. Fordelene du kan oppleve med vår faste sparetjeneste er at du reduserer risikoen for å gjøre et stort kjøp på topp. Du behøver heller ikke tilgang til alle pengene du skal investere med det samme, som følge, kan det emosjonelle stresset relatert til investering reduseres. Ordinært brukes fast sparing som et komplement til allerede eksisterende investeringsplaner.

Flere opplever at hastverket forsvinner og at man får bedre tid til å sette seg inn i kryptovalutamarkedet. Kaupang jobber for å gjøre informasjon om kryptovalutamarkedet allment tilgjengelig. Derfor samarbeider vi med Arcane Research som tilbyr deg markedsledende informasjon slik at du kan underbygge dine investeringsbeslutninger. Akkurat nå får du 30 dager gratis medlemskap, sjekk dem ut her. I tillegg har vi lansert vårt helnorske Kunnskapssenter hvor du kan finne svar på ordinære problemstillinger når det gjelder handel spesifikt hos Kaupang.

Merk: Å kjøpe og selge kryptovaluta innebærer høy risiko fordi verdien av kryptovalutaer vil svinge etter tilbud og etterspørsel. Historisk avkastning i markedet er aldri noen garanti for framtidig avkastning. Framtidig avkastning vil blant annet avhenge av markedsutvikling, din egen dyktighet, samt avgifter og skattemessige forhold.
Innholdet i dette blogginnlegget er ikke ment som investeringsrådgivning og bør ikke tas som en invitasjon til å kjøpe, selge, eller på andre måter overføre kryptovaluta.