Kaupang Krypto har i dag lansert ny betalingsløsning med Open Banking. Dette innebærer at kunder av Kaupang nå kan betale ordrene sine med bankoverføring på vår nettside. Man slipper dermed å åpne en ny nettleserfane, logge inn i banken og legge betalingen til forfall. Beløp, melding og konto blir fyllt inn automatisk, og man trenger kun å signere betalingen med bankID. Tjenesten leveres av Neomonics.

Hva endringen innebærer for kunder
Først og fremst vil kunder som betaler med den nye betalingsløsningen oppleve en langt mer sømløs flyt i betalingen av ordre. All informasjon tilknyttet betalingen blir automatisk fylt inn, og man trenger kun å signere betalingen. Løsningen vil muliggjøre en større grad av automatisering av tjenesten, og på sikt vil vi lansere den høyt etterspurte kurslåsningen ved betalingstidspunkt.

Tjenesten støtter de fleste banker i Norge, og dersom man ikke finner banken sin på listen er det mulig å betale med vanlig bankoverføring som før.

Hvordan tjenesten fungerer
For å benytte den nye betalingsløsningen legger man inn en ordre som tidligere.

  1. Fyll inn ønsket beløp å handle for og kryptoadresse, og trykk deretter "Betal".
  2. Velg banken din fra listen og godkjenn at Kaupang og Neomonics kan initiere betalinger. Første gang du gjør dette må du signere med bankID.  
  3. Velg konto du ønsker å betale fra.
  4. Signer og godkjenn betalingen med bankID.
  5. Len deg tilbake, vi håndterer resten. Beløpet blir overført straks vi har mottatt betalingen. Status på betalingen kan ses under "Ordre".