Nye kryptovaluta
Mye har skjedd siden vi startet opp i februar. Vi har nå åpnet for kjøp og salg av Bitcoin (BTC), Ether (ETH), Litecoin (LTC), Bitcoin Cash (BCH) og Ripple (XRP). Handelen er oppe hverdager fra 09-18, og vi tar også imot forespørsler om andre virtuelle valuta. Hva ønsker du å se oss liste i fremtiden?

Skatterapporteringsverktøy
De fleste har vel mottatt skattemeldingen nå, som har frist i de kommende månedene. Skatteregler for virtuell valuta kan være krevende å sette seg inn i, og ikke minst kan det være mye arbeid som må til for å regne ut tap og gevinst. For å hjelpe alle kunder av Kaupang med dette arbeidet har vi utviklet et verktøy som gjør det enkelt å beregne skatt på virtuell valuta. Alle transaksjoner som er gjort hos Kaupang skal automatisk ligge inne i verktøyet. Har du gjort handler hos andre børser kan du selvsagt legge inn det manuelt. Vi har også laget støtte for å legge inn mining, gaver, tapt kryptovaluta og forbruk. Alt som skrives inn i verktøyet er selvsagt kryptert, og vi vil ikke dele det med noen. Ved å bruke verktøyet kan dere generere et vedlegg som viser alle utregningene, og nøyaktig hva som skal skrives inn på skattemeldingen. Vi tilbyr verktøyet gratis til alle brukere, og ta gjerne kontakt hvis noe er uklart. Du finner det på våre hjemmesider under fanen "Skatt" når du har logget inn.

Webinar om skatt
Vi kommer til å arrangere et webinar om skatt på virtuell valuta kl 17:00 den 08.04.2020. Her vil vi gå gjennom grunnleggende regler, vanlige spørsmål og vise hvordan verktøyet kan brukes. Meld deg på webinaret ved å følge linken her.

Veien fremover
I nærmeste fremtid kommer vi til å jobbe aktivt med å tilby større ordrevolumer og flere virtuelle valuta. I tillegg vil vi legge til en mulighet for å verve bekjente til siden, og få rabatt på handel. Vi jobber også med å lage en løsning for å kunne legge inn en limit-ordre. Mer informasjon om dette kommer senere.