Det er med stor glede vi i Kaupang Krypto lanserer nytt brukergrensesnitt og en oppgradert OTC desk. Vi har lyttet til tilbakemeldingene vi har fått fra våre fantastiske kunder og implementert mange av disse i vårt nye design. Uten dere er det ingen Kaupang Krypto og vi gjør vårt ytterste for å kunne tilby dere et best mulig produkt.

Nytt brukergrensesnitt

Med en ny og oppgradert look og feel blir Kaupang enda mer brukervennlig. Registrering, ordrelegging og betalinger, egentlig hele nettsiden har fått en kraftig overhaling. Vi har også fått tilbakemeldinger på at det er vanskelig å vite hvilke kryptovaluta som er tilgjengelig hos oss. Vi har derfor laget en egen oversikt der vi lister alle tilgjengelige kryptovaluta basert på markedsverdi.

Kaupang kryptomarked

Reformatert innlogging

Vi har også endret måten vi autentiserer våre brukere. Der du før måtte logge inn med en link vi sendte deg på epost har vi nå byttet til en litt mer standard brukernavn-passord løsning. Vi så at mange av våre kunder måtte vente lenge før de fikk en epost, og noen ganger fikk de den ikke i det hele tatt. Så vi endret innloggingsmetoden vår.

Det vil si at for alle våre tidligere brukere (som ikke har passord) så krever vi nå at dere lager et passord for å kunne logge inn, og kjøpe og selge kryptovaluta! Heldigvis er det enkelt og gjøres på 1-2-3:

  1. Trykk på "logg inn" knappen
  2. Velg "Glemt passord"
  3. Følg instruksjoner vi sender til din epost!

Lansering av oppgradert OTC (Over-The-Counter)

Vi har den siste tiden opplevd økende etterspørsel fra personer og selskaper som ønsker å handle kryptovaluta for større beløper. Til nå har man måtte ta i bruk utenlandske børser for å kunne gjøre større handler kostnadseffektivt. Vi i Kaupang har lyttet til dere og tilbyr nå en egen OTC desk. Her får man personlig oppfølgning i tillegg til markedsledende priser. Vi bistår også med spørsmål når det kommer til sikkerhet, oppbevaring og andre tekniske henvendelser.

Ved at vi er en megler og ikke en børs kan vi tilby et langt bredere og mer likvid marked for kryptovaluta enn tradisjonelle børser. Hvis du eller ditt firma ønsker å drøfte mulighetene for en eksponering mot kryptovaluta er det bare å kontakte vår OTC desk her for en uforpliktende prat.

Forslag til endringer/forbedringer tas gledelig i mot av: support@kaupangkrypto.no