Kryptovalutaverdenen kan være uoversiktlig for selv den mest erfarne handleren, derfor har vi valgt å gjøre det lettest mulig for deg som kunde å finne frem til korrekt info. Sjekk ut vårt nye Kunnskapssenter.

Om du har spørsmål til vårt tilbud eller et spesifikt spørsmål vedrørende din ordre er det svært sjeldent at du er den første som lurer, derfor kan et raskt søk via Kaupangs Kunnskapssenter gi deg øyeblikkelig svar på din problemstilling.

Ønsker du en enkel video som viser deg hvordan man både kjøper og selger krypto - eller kanskje en video som veileder deg til hvordan man finner rett adresse fra lommeboken din? Da bør du ta en tur innom vårt nye kunnskapssenter og benytte deg av søkefunksjonen.

For deg som er interessert i å få oversikt over nyhetsoppdateringer samt våre blogginnlegg kan du enkelt søke dem opp i den nye databasen. Om du har spørsmål til artiklene kan du enkelt stille dem direkte i kommentarfeltet. For henvendelser av privat karakter tar du selvsagt kontakt via kontaktskjemaet.

Har du spørsmål vedrørende vårt bedriftstilbud, eller ønsker du å undersøke muligheten for å bli Premium-bruker? Innledende informasjon finner du tilgjengelig i de respektive underkategoriene i kunnskapssenteret. Ta kontakt for personlig oppfølgning.

Etter tilbakemeldinger fra flere kunder har vi også finpusset handelsportalen. Nå kan du også søke på kryptovalutaen du ønsker å handle.

Tatt i betraktning at Kaupang ikke bare fører Bitcoin og Ethereum blir det nå lettere å få oversikt over de 45 unike kryptovalutaene vi fører.

Fra nå av får du rask tilgang til både kunnskapssenteret og Kaupangs kundeservicetilbud nederst på hjemmesiden. Du kan enkelt søke i over 60 artikler og guider vi har publisert, om ikke du finner svaret ditt der - så tar du bare kontakt nederst til venstre slik som vist på illustrasjonen under.  

For å navigere til kunnskapssenteret kan du starte direkte fra en artikkel, eller så kan du trykke her for å få opp den fullstendige oversikten slik som vist nedenfor:

Vi kommer til å dele flere spennende oppdateringer som vil bli offentliggjort i løpet av høsten, så følg oss på sosiale medier for å være sikker på at du får med deg nyhetene.

Trykk her for å komme til hjemmesiden om du ønsker å sjekke ut oppdateringene. Klikk her for å komme direkte til kunnskapssenteret.