Vi i Kaupang Krypto er ute etter å kunne tilby det bredeste utvalget av kryptovalutaer på landsbasis. Derfor er vi stolt over å kunne presentere Polygon, Maker, Enjin Coin og 0x som utvidelse av tilbudet vårt av digitale eiendeler.

Kort om Polygon (MATIC)

Polygon (tidligere merkevaren Matic Network) er blant de første godt strukturerte, brukervennlige plattformene for Ethereum-skalering. Kjernekomponenten er Polygon SDK, et modulært, fleksibelt rammeverk som støtter utviklingen av flere typer applikasjoner. I bunn og grunn er Polygon en protokoll og et rammeverk med formål å skalere applikasjoner på Ethereum-blokkjeden som støtter et flerkjedet Ethereum-økosystem.

Kort om Maker (MKR)


Maker (MKR) er styringstoken for MakerDAO og Maker Protocol - henholdsvis en desentralisert organisasjon og en programvareplattform, begge basert på Ethereum-blokkjeden - som tillater brukere å utstede og administrere DAI "stablecoinen". Maker-økosystemet er et av de tidligste prosjektene på desentralisert økonomi (DeFi); bransjen som søker å bygge desentraliserte finansielle produkter på toppen av smartkontrakt-blokkjeder, som Ethereum.

Kort om Enjin Coin (ENJ)

Enjin Coin ble først annonsert i Juli 2017 og lanserte allerede på Ethereums hovednettverk i 2018. Enjin lar spillutviklere "tokenisere" varer i spillet på Ethereum-blokkjeden. Enjin Coin kan dermed benyttes av spillutviklere som valuta og for å gi de digitale eiendelene opptjent i spillet en salgsplattform hvor varer fra spill kan omsettes til digital valuta av reell verdi.

Kort om 0x (ZRX)

0x er en infrastrukturprotokoll som lar brukerne enkelt handle ERC20-tokens og andre eiendeler på Ethereum-blockchain uten sentraliserte børser (DeFi). I motsetning til mange andre Ethereum baserte desentraliserte utvekslingsprotokoller, støtter 0x både ikke-unike tokens (ERC20) og unike (ERC-721) tokens. Dette betyr at den kan brukes til handel med et bredt spekter av eiendeler, noe som gir innehavere en måte å kjøpe, selge og bytte de aller fleste Ethereum-eiendeler gjennom flere forskjellige apper.

Hos Kaupang får du også kjøp alle de klassiske kryptovalutaene som Bitcoin, Ethereum, Cardano og "stablecoins" som Tether i tillegg til de ny laserte - med én enkel overførsel fra din norske nettbank.