I morges fikk vi beskjed på kundeservice av en kunde som ønsket å kjøpe Solana. Naturligvis gjør vi vårt beste for å etterkommer alle kunders ønsker. Vi kan med glede annonsere at Solana er til salgs på Kaupang.

Solana ble lansert i 2020 som en utfordrer, og løsning til mange av de store kryptovalutenes problemer med å skalere som følge av den raske veksten de har sett de siste årene. Solana-protokollen er derfor designet for å legge til rette for opprettelse av desentraliserte applikasjoner som i teorien vil kunne vokse uten å møte på de klassiske flaskehalsene som høye transaksjonsgebyrer og langsomme overførsler når markedet er aktivt slik som vi har opplevd på de mest populære bokkjedene som Bitcoin og Ethereum.    

I Solana-teamets ord:

Solana er en rask, sikker og sensurresistent blokkjede som tilbyr en åpen infrastruktur som legger til rette for global adopsjon. (Oversatt fra engelsk)

Per dags dato opererer blokkjeden deres med imponerende effektivitet og har klatret seg opp til plass nummer 14 rett under Litecoin på Coinmarketcap. Nedenfor finner du informasjon om Solana-blokkjeden fra Juni 2021:

Visste du at Kaupang allerede har Norges største og bredeste tilbud av kryptovalutaer for kjøp og salg? Vi har også markedsledende likviditet tilgjengelig for alle som handler hos oss.

Teamet i Kaupang er alltid interessert i å høre på meninger fra dere som kunder, alt fra hvordan vi kan forbedre vår plattform til hvordan vi kan utvide vår tilbud av kryptovaluter. Er det noen valuter, tokens eller funksjonaliteter du savner, send oss en melding - vi noterer alle forslag.

Et tidligere eksempel på dette er Kaupang Premium, hvor så vi en trend blant større investorer som ønsket en skreddersydd løsning.

Om du er interessert i å handle i Solana, trykk her.