Nye kryptovaluta klare for handel

Kaupang har som mål å gjøre kryptovaluta lett tilgjengelig i Norge. Det er derfor med glede at vi kan annonsere at Ethereum, Litecoin og Bitcoin Cash igjen er tilgjengelig for handel! Både kjøp og salg er åpent.

Samtidig øker vi også beløpsgrensene for handel til 50.000 NOK. I tiden fremover vil vi jobbe aktivt med å tilby flere virtuelle valuta, samt øke beløpsgrensene. Vi tar gjerne imot ønsker om hvilke kryptovaluta vi skal legge ut for salg. Vi tar stolthet i å tilby det bredeste utvalget av kryptovaluta i Norge.

Krypto på billigsalg?

Verdien på virtuelle valuta har falt de senere ukene, som en respons på den globale corona-epidemien. Ulikt aksjemarkedene er ikke virtuell valuta knyttet til hvor godt en bedrift presterer. Dette gjør at vi er i en spennende posisjon med spennende kjøpsmuligheter for tiden.

Veien fremover

For de som leste artikkelen om oss i Finansavisen ble det nevnt at vi har et samarbeid med skatteetaten om å forenkle rapportering av skatt på virtuelle valuta. Vi har jobbet hardt med å lage et verktøy til våre kunder, og det vil bli annonsert i løpet av kort tid.  

Vi vil også snart annonsere muligheten for å rabatt på handel ved å verve bekjente til plattformen.